За нас

Фирмата е създадена 2017г. от 2-ма агрономи и от тогава успешно се бори с големите си конкуренти с цени, бързото и качествено обслужване, също така и с качествена консултантска дейност. Седалището на фирмата се намира в Разград, където предлагаме консултации на място, доставка на семена, препарати за растителна защита и различни видове торове. 

Защо да изберете нас?

Ние сме земеделски производители и кооперации, занимаващи се със земеделие и използващи препарати за растителна защита, торове и семена. Нашата цел е да предоставяме качествен продукт на пазара, с който да удовлетворим нуждите на нашите клиенти.

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-2099-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от Агро Ар 1 ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.